Forum Wróżby - ezoteryka: MAGICZNE FORUM Strona Główna Wróżby - ezoteryka: MAGICZNE FORUM
Wróżby - ezoteryka: Forum poświęcone ezoteryce, wróżbom, czarom, magii i kartom wróżebnym!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy     GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
urok-milosny.pl opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wróżby - ezoteryka: MAGICZNE FORUM Strona Główna -> WRÓŻKI I WRÓŻBICI
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mircia32
Nie lubi pisać :(



Dołączył: 25 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 17:24, 25 Maj 2016    Temat postu: urok-milosny.pl opinie

Proszę o opinie na temat tego rytualisty. Zastanawiam się czy zamówić u niego urok miłosny.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sonika
Czasami tu wpada :-D



Dołączył: 06 Paź 2014
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:39, 25 Maj 2016    Temat postu:

Korzystałam z jego usług w lutym tego roku. Mężczyzna wrócił do mnie dokładnie po 8 tygodniach. W tym czasie miałam wiele chwil zwątpienia, czy to w ogóle zadziała, ale było warto tyle czekać. Teraz jest miedzy nami sielanka i licze że potrwa to jak najdłużej.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
groszkowa
Nie lubi pisać :(



Dołączył: 25 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 16:20, 27 Maj 2016    Temat postu:

Ja też naczekałam się na powrót dość długo. Urok miał zadziałać do 3 miesięcy i własnie po tym czasie chłopak do mnie wrócił.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
beza
Nie lubi pisać :(



Dołączył: 27 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 17:29, 30 Maj 2016    Temat postu:

Ja zamówiłam 2 tygodnie i spokojnie czekam. Obiecuję się za jakoś czas podzielić opinią na jego temat.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wróżby - ezoteryka: MAGICZNE FORUM Strona Główna -> WRÓŻKI I WRÓŻBICI Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Charcoal Theme by Zarron Media
Regulamin